На сході України від початку доби зберігається «тиша»

На сході України від початку доби зберігається «тиша»

Укрінформ
Російські окупаційні війська станом на 11.00 11 вересня не відкривали вогонь по позиціях українських захисників.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба Міноборони.

“З початку поточної доби станом на 11 годину ранку, 11 жовтня, порушень режиму припинення вогню не зафіксовано”, - йдеться в повідомленні.

У пресслужбі також повідомили, що криміногенна ситуація в районі проведення операції Об’єднаних сил оцінюється як стабільна. Так, впродовж минулої доби підрозділи поліції зведених загонів перевірили 3975 транспортних засобів, 4096 осіб, з них 3 особи на причетність до збройних формувань Російської Федерації, а також виявили 50 адміністративних правопорушень та розкрили 17 злочинів.

Читайте також: Зону ООС відвідав американський журналіст для вивчення методів гібридної війни РФ

Через контрольні пункти в’їзду-виїзду на тимчасово окуповану територію проїхали 957 осіб, а на підконтрольну Україні територію прибуло 683 особи.

Крім того, піротехнічні розрахунки ДСНС України зі складу Об’єднаних сил розмінували майже 7 гектарів території, передали на знищення 109 вибухонебезпечних предметів та повністю відновили 8 пошкоджених будинків.

Читайте також: Україна в ОБСЄ: Росія тримає біля кордону 19 батальйонно-тактичних груп

Як повідомляв Укрінформ, упродовж минулої доби, 10 жовтня, російські окупаційні війська 10 разів порушували режим припинення вогню, з них 2 рази із застосуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-