У зоні ООС - чотири обстріли від початку доби, загинув український воїн

У зоні ООС - чотири обстріли від початку доби, загинув український воїн

Укрінформ
Російські окупаційні війська, станом на 17.00 30 вересня, чотири рази порушили режим тиші в районі ООС. Внаслідок обстрілу один український військовий загинув.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомляє пресслужба штабу ООС.

«Від початку доби, 30 вересня, російсько-окупаційні війська 4 рази порушили режим припинення вогню, 2 з яких із застосуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння. Внаслідок ворожих обстрілів один військовослужбовець Об’єднаних сил дістав поранення, несумісне з життям», - йдеться в повідомленні.

Читайте також: ОБСЄ: у вересні кількість жертв серед населення на сході України була найвищою з липня 2020 року

Зокрема зазначається, що біля Новотошківського ворожі збройні формування здійснили прицільний обстріл позицій наших захисників з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. Поблизу Кам’янки окупанти двічі вели вогонь з артилерії калібру 122 мм, а також з мінометів калібру 82 мм та 120 мм.

У бік населеного пункту Попасна найманці застосували автоматичні станкові гранатомети.

Читайте також: Російські найманці двічі обстріляли позиції ЗСУ на сході України

На обстріли російсько-окупаційних військ українські захисники відкривали вогонь у відповідь, чим змусили противника припинити вогневу активність, повідомили в штабі.

Як повідомляв Укрінформ, протягом минулої доби, 29 вересня, збройні формування Російської Федерації в районі проведення операції Об’єднаних сил 7 разів порушили режим припинення вогню.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-