Бойовики обстріляли оперативно-слідчу групу СБУ на Луганщині

Бойовики обстріляли оперативно-слідчу групу СБУ на Луганщині

Фото
Укрінформ
Оперативно-слідча група СБУ, яка працювала біля лінії зіткнення на Луганщині, потрапила під обстріл бойовиків «ЛНР».

Про це йдеться у повідомленні СБУ, передає Укрінформ.

Співробітників спецслужби «накрило вогнем» під час роботи в Трьохізбенці. Там офіцери СБУ збирали докази, що підтверджують обстріли найманцями мирних населених пунктів вздовж лінії розмежування.

За оперативною інформацією, бойовики стріляли із заборонених Мінськими угодами великокаліберних мінометів. Усі члени оперативно-слідчої групи СБУ залишилися живі.

Читайте також: Окупанти за добу дев'ять разів зривали «тишу» у зоні ООС, поранений український боєць

Наразі спецслужба продовжує збирати докази у кримінальному провадженні за фактом вчорашнього обстрілу українських позицій. Це вже 64 провадження з початку року, яке СБУ відкрила за фактом обстрілів лише у Луганській області.

Бойовики обстріляли оперативно-слідчу групу СБУ на Луганщині / Фото: СБУ

Як повідомлялось, російські окупаційні війська ввечері 8 вересня обстріляли район тубдиспансеру в селі Трьохізбенка Щастинського району Луганської області. Вони використовували заборонене Мінськими угодами великокаліберне озброєння. Внаслідок атаки зазнали поранень шестеро українських військовослужбовців.

Читайте також: У штабі ООС показали наслідки обстрілу Мар’їнки окупантами

Крім того, застосована ворогом артилерія калібру 122 мм влучила у цивільні об’єкти та пошкодила житлові багатоповерхові та приватні будинки мешканців села Трьохізбенка.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні за ч. 2 ст. 258 Кримінального кодексу України (терористичний акт, що заподіяв тяжкі наслідки) триває під процесуальним керівництвом Луганської обласної прокуратури.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-