Заочно оголосили підозру 15 ватажкам і бойовикам «ДНР»

Заочно оголосили підозру 15 ватажкам і бойовикам «ДНР»

Укрінформ
У Донецькій області слідчі Національної поліції заочно оголосили про підозру 15 ватажкам та бойовикам "армійського корпусу ДНР".

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Національна поліція.  

"Встановлено, що підозрювані обіймали керівні посади у незаконному збройному формуванні та брали безпосередню участь у бойових діях проти Збройних сил України. Наразі всім особам заочно повідомили про підозру", - ідеться у повідомленні.

Викрили діяльність бойовиків співробітники слідчого управління ГУНП в Донецькій області спільно з працівниками підрозділу кримінальної поліції за процесуального керівництва обласної прокуратури.

У ході досудового розслідування встановлено, що з листопада 2014 року 15 представників незаконних збройних формувань сьомої бригади "армійського корпусу" так званої "ДНР" обіймали керівні посади у вказаному терористичному підрозділі. Вони брали участь у збройному конфлікті проти сил АТО та ООС на Дебальцевському напрямку.

Читайте також: Суд призначив бойовику «ДНР» 10 років в’язниці

Відомо, що двоє є громадянами Росії.

Вказаним особам повідомили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 260 (створення не передбачених законом збройних формувань або участь у їх діяльності) Кримінального кодексу України.

Як повідомляв Укрінформ, у липні контррозвідники встановили особи двох бойовиків так званої «ДНР», причетних до катувань українських військовослужбовців.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-