Спостерігачі ОБСЄ нарахували на вихідних 741 порушення «тиші»

Спостерігачі ОБСЄ нарахували на вихідних 741 порушення «тиші»

Звіт
Укрінформ
Місія ОБСЄ зафіксувала в період із вечора 16-го до вечора 18 липня 608 порушень режиму припинення вогню у Донецькій області та 133 - на Луганщині.

Як передає Укрінформ, про це повідомляється у щоденному звіті №166/2021, опублікованому Спеціальною моніторинговою місією ОБСЄ 19 липня.

"У Донецькій області в період із вечора 16-го до вечора 18 липня Місія зафіксувала 608 порушень режиму припинення вогню, зокрема 64 вибухи (11 розривів, 9 вибухів у повітрі, 10 пострілів і 34 вибухи невизначеного походження)", - йдеться у звіті.

Як зазначається, більшість порушень сталася у районі на схід від Майорська (підконтрольний урядові, 45 км на північний схід від Донецька).

Читайте також: Окупанти гатять з артилерії та мінометів, поранені двоє українських військових

Спостерігачі нагадують, що за попередній звітний період на Донеччині було зафіксовано 286 порушень.

"У Луганській області в період із вечора 16-го до вечора 18 липня СММ зафіксувала 133 порушення режиму припинення вогню, зокрема 21 вибух невизначеного походження", - зазначають у Місії.

Читайте також: Україна повідомила ОБСЄ про дрон окупантів, що порушив «тишу»

Більшість таких випадків виявлено на ділянці розведення в районі Золотого (підконтрольне урядові, 60 км на захід від Луганська) та поблизу неї у ніч із 16 на 17 липня.

За попередній звітний період, указують у СММ ОБСЄ, на Луганщині було зафіксовано 53 порушення режиму припинення вогню.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-