Окупанти від початку доби п'ять разів обстріляли позиції ЗСУ

Окупанти від початку доби п'ять разів обстріляли позиції ЗСУ

Укрінформ
Російські окупаційні війська від початку доби 13 липня п’ять разів порушили режим тиші на сході України. Бойових втрат серед українських бійців немає.

Як передає Укрінформ, про це під час брифінгу повідомила речниця Міноборони Людмила Русецька.

«Від початку поточної доби, 13-го липня, станом на 12 годину зафіксовано 5 порушень режиму припинення вогню. Бойових втрат за минулу та поточну добу серед військових Збройних сил України немає», - поінформувала Русецька.

Читайте також: Переговори в ТКГ зайшли в тупик через позицію Росії - Україна в ОБСЄ

За її словами, у передмісті населеного пункту Водяне противник здійснив обстріл з мінометів 120-го калібру, а біля Троїцького – з мінометів калібру 82 мм. Поблизу Тарамчука російські найманці застосували у напрямку українських позицій протитанкову гармату МТ-12 « Рапіра». Неподалік Південного окупанти двічі відкривали вогонь з автоматичних станкових гранатометів і великокаліберних кулеметів.

Читайте також: Окупанти перешкоджають роботі ОБСЄ на сході України

На дії російсько-окупаційних військ захисники України надали адекватну відповідь, повідомила речниця. Про факти порушень з боку російсько-окупаційних військ українська сторона СЦКК повідомила представників місії ОБСЄ, застосувавши встановлений координаційний механізм.

Як повідомляв Укрінформ, минулої доби, 12 липня, в районі проведення операції Об’єднаних сил зафіксовано 5 порушень режиму припинення вогню з боку російських окупантів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-