Унаслідок обстрілу окупантів 5 липня загинув майор Богдан Бродовський - 93-тя ОМБр

Унаслідок обстрілу окупантів 5 липня загинув майор Богдан Бродовський - 93-тя ОМБр

Укрінформ
Унаслідок обстрілу з боку російсько-окупаційних військ 5 липня у зоні ООС загинув майор Богдан Бродовський, який служив у 93-й ОМБр «Холодний Яр».

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуку повідомляє 93-тя ОМБр «Холодний Яр».

«Із глибоким сумом повідомляємо про загибель на передовій майора Бродовського Богдана Віталійовича, заступника начальника тилу логістики бригади. Бойовики обстріляли позиції холодноярців, офіцер отримав вибухове поранення, несумісне з життям. Висловлюємо найщиріші співчуття з приводу тяжкої втрати рідним та близьким військового», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що Богдан Бродовський народився 17 квітня 1984 року.  Був кадровим військовим із великим досвідом. У ЗСУ служив з 2002 року.

«У 93-й бригаді офіцер почав служити ще до початку війни. Був начальником продовольчої служби. Обіймав цю посаду й у перші роки війни. Потім ненадовго звільнявся, відновився у корпусі резерву. Далі повернувся у рідний гарнізон на Дніпропетровщині. І от, зовсім нещодавно, знову почав служити у 93-й бригаді. Він був спокійним і добрим, люблячим батьком», - згадує один з його товаришів по службі.

Як повідомлялося, 5 липня внаслідок обстрілу збройних формувань Російської Федерації один український військовослужбовець загинув, троє отримали поранення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-