У районі ООС на території школи знайшли схрон із боєприпасами

У районі ООС на території школи знайшли схрон із боєприпасами

Укрінформ
У Луганській області військовослужбовці Національної гвардії України виявили схрон із боєприпасами на території школи.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресцентр штабу операції Об'єднаних сил у Facebook.

"Під час перевірки оперативної інформації співробітники Служби безпеки України та військовослужбовці Нацгвардії виявили небезпечну знахідку на території однієї із шкіл населеного пункту Привілля, а саме: набої різного калібру та гранатометні постріли ВОГ-25. Слід зауважити, що знахідка могла служити бойовикам незаконних військових формувань інструментом для організації диверсій на території України", - ідеться в повідомленні.

У штабі зауважили, що цього тижня військовослужбовці Нацгвардії спільно з працівниками СБУ провели позапланове оперативно-профілактичне відпрацювання території Луганщини.

Читайте також: На Луганщині СБУ виявила схрони бойовиків зі снарядами далекобійної артилерії

Протягом тижня особовий склад Нацгвардії в районі проведення ООС здійснив перевірку 39 тис. 653 транспортних засобів та 52 тис. 458 осіб, виявив 239 адміністративних правопорушень та затримав за підозрою у скоєнні злочину 26 осіб. Зокрема затримано шістьох осіб, підозрюваних у причетності до незаконних збройних формувань.

Як повідомляв Укрінформ, 29 березня Служба безпеки України виявила у Луганській області два схрони зі зброєю учасників незаконних збройних формувань.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-