Окупанти випустили 12 мін по позиціях ЗСУ під Водяним

Окупанти випустили 12 мін по позиціях ЗСУ під Водяним

Укрінформ
Від початку поточної доби збройні формування Російської Федерації та їхні найманці здійснили шість прицільних обстрілів позицій захисників України. Поранених та загиблих серед українських воїнів немає.

Про це йдеться у щоденному зведенні пресслужби Міноборони України.

“Сьогодні, 12 жовтня, у районі відсічі та стримування збройної агресії РФ на сході України зафіксовано шість збройних провокацій з боку російсько-окупаційних військ. Усі вони відбулися в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання “Схід” Об’єднаних сил... За наявною інформацією, бойових втрат внаслідок прицільного вогню з боку російсько-окупаційних військ серед наших українських героїв немає”, - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що зокрема, під мінометним обстрілом опинилися після 03.10 ночі українські захисники Водяного. Від села Пікузи окупанти випустили по українських воїнах 12 мін калібру 120 мм.

Також під час інших обстрілів ворог застосовував переважно протитанкові та автоматичні станкові гранатомети, зрідка — стрілецьке озброєння. Противників вів збройні провокації поблизу н.п. Пищевик, Новогнатівка та Широкине. Тричі ворожу збройну активність зафіксовано сьогодні поблизу Водяного.

Читайте також: Євросоюз шкодує, що розведення на Донбасі не відбулося через бойовиків

За інформацією пресслужби, підрозділи Об’єднаних сил вели адекватні оборонні дії черговими вогневими засобами.

У Міноборони зазначили, що українські воїни неухильно дотримуються Мінських угод на лінії бойового зіткнення.

Фото: mil.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-