В Авакова пояснили, хто насправді керує поліцією в зоні ООС

В Авакова пояснили, хто насправді керує поліцією в зоні ООС

Укрінформ
Керівником поліції у зоні проведення Операції об’єднаних сил залишається заступник голови Нацполіції Констянтин Бушуєв, а не екс-начальник Головного управління Національної поліції в Київській області Дмитро Ценов, який перевівся в зону ООС після смерті 5-річного хлопчика.

Про це у коментарі Укрінформу повідомив речник Нацполіції Ярослав Тракало.

Відповідаючи на запитання кореспондента щодо того, хто керує поліцейськими у зоні ООС, Тракало зазначив: "Заступник командувача Об’єднаних сил з діяльності Національної поліції - Констянтин Бушуєв".

Тобто Бушуєв є заступником голови Нацполіції і одночасно заступником керівника ООС з питань роботи поліції.

Як повідомляв Укрінформ, 6 червня перший заступник глави Нацполіції - начальник кримінальної поліції В'ячеслав Аброськін повідомив, що командувачу ООС Олександру Сирському представили нового керівника поліцейських сил в зоні проведення Операції об’єднаних сил генерала Дмитра Ценова.

Читайте також: Князєв пояснив, чому екс-очільнику поліції Київщини дали посаду в зоні ООС

Пізніше того ж дня у ефірі програми "Право на владу" очільник Нацполіції Сергій Князєв заявив, що Ценов прибув на схід України і "поступив у розпорядження керівника ООС, де він буде виконувати звичайну поліцейську функцію". За його словами, керівник поліцейських сил, він же заступник керівника ООС, за номенклатурою повинен бути не менше як заступник голови поліції.

Начальник Головного управління Національної поліції в Київській області Дмитро Ценов 3 червня подав у відставку після смерті 5-річного Кирила Тлявова.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-