Замовити пресконференцію в Укрінформі

реклама

Воїни, які захищають рідну землю, повинні стріляти у відповідь

Воїни, які захищають рідну землю, повинні стріляти у відповідь

Блоги
Укрінформ

За інформацією Операції об’єднаних Сил станом на ранок, двоє військовослужбовців загинули, четверо поранені та четверо травмовані. 

Біль, сум для рідних, близьких та командирів.

Найважче на війні для командира - втрата підлеглих, а потім... привозити загиблого воїна до рідних...питання, яке тобі можуть поставити: чому ти вижив, а він загинув? 

Чи дивився хтось з поважних політиків в очі удів, матерів, дітей загиблих? - Не впевнений, що таке було.

Політики, які отримали мандат для переговорів, повинні припинити гратися життями людей на полі, де не розуміються, - на полі бою. Війна, вона існує, і існує з 14-го року, визнана нашими стратегічними партнерами та світовою спільнотою. Є об’єктивні показники того, що відбувається, і розмовляти з ворогами-опонентами треба з сильної та чіткої позиціі. 

Вважаєте за потрібне вести політичні переговори за столом переговорів - ведіть, але на полі бою - це відповідальність військових та командирів. Вони відповідають за життя підлеглих та мирний сон усіх громадян країни. Військові чітко бачать та володіють оперативною інформацією і мають швидко реагувати та діяти у будь-якій обстановці.

Не може бути політичних переговорів у безпекових питаннях без урахування об’єктивної оперативної інформації з передової та загалом.

Отримуючи найвищий мандат перемовника від керівництва держави, не повинно бути незважених заяв - щодо того, стріляти у відповідь чи ні. Заявляючи про принипиненя вогню, ви змушуєте військових порушувати основний закон ЗСУ. Це Статут, а саме ст. 22 Внутрішнього Статуту Збройних Сил України.

Воїни, які захищають нашу рідну землю, нашу державу, наші сім`ї, повині стріляти у відповідь в тих, хто загрожує їхньому життю і хоче відібрати у нас державу!

Роблячи різкі та необдумані заяви «припинити стріляти» - ви принижуєте тих, хто загинув, захищаючи нашу землю, нашу честь і гідність. Ви зраджуєте їхні сім’ї та їхніх дітей-сиріт. 

Це неприйнятно!

Це моя особиста думка, думка воїна і бойового офіцера, для якого війна за незалежність моєї Держави - не порожнє слово!!!!!

#Разом_до_Перемоги

Якщо країна між війною і ганьбою обирає ганьбу, вона одержує і ганьбу, і війну. 

Вінстон Черчилль

Сергій Кривонос, перший заступник секретаря РНБО

FB

* Точка зору автора може не збігатися з позицією агентства
Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-