Полторак представив військовим нового главу Генштабу

Полторак представив військовим нового главу Генштабу

Відео
Укрінформ
Міністр оборони України Степан Полторак представив новопризначеного начальника Генштабу Руслана Хомчака Збройним силам України

Про це повідомляє 112.UA

"Я вітаю вас, Руслане Борисовичу, з призначенням на дуже відповідальну і серйозну посаду, бажаю вам успіхів та перемог. Руслан Борисович точно не є новою людиною для Збройних Сил, він пройшов службу на всіх важливих посадах, він дуже добре знає досягнення, знає проблеми, знає, над чим необхідно працювати, і у мене немає сумніву, що якість виконання завдань буде нарощуватися, ефективність – підвищуватися, і Збройні Сили будуть готові до виконання завдань, які визначені законом України", - зазначив Полторак.

Як повідомлялось, Президент України Володимир Зеленський звільнив Віктора Муженка з посади начальника Генерального штабу - головнокомандувача Збройних сил України і призначив на цю посаду Руслана Хомчака.

Відповідні укази опубліковано на сайті глави держави.

Читайте також: Зеленський звільнив Муженка і призначив нового начальника Генштабу

Так, в указі №301/2019 йдеться: “Звільнити Муженка Віктора Миколайовича з посади начальника Генерального штабу - головнокомандувача Збройних сил України”.

Водночас указом №302/2019 Президент призначив "Хомчака Руслана Борисовича начальником Генерального штабу - головнокомандувачем Збройних сил України”.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-