На Луганщині відновлюють інфраструктуру - на Донеччині не дають окупанти

На Луганщині відновлюють інфраструктуру - на Донеччині не дають окупанти

Фото
Укрінформ
Протягом минулого тижня планові ремонтно-відновлювальні роботи окупанти дозволяли здійснювати лише на Луганському напрямку. В Донецькій же області гарантії безпеки дали лише на забезпечення робіт на Донецькій фільтрувальній станції.

Про це повідомляє прес-служба штабу ООС із посиланням на інформацію Української сторони СЦКК.

“15 травня проведено обстеження на вибухо-небезпечні предмети та ремонтно-відновлювальні роботи на магістральному водогоні "НОД2 - Попасна" в районі населеного пункту Попасна. Крім того, 17 травня фахівці Луганського енергетичного об’єднання завершили ремонтно-відновлювальні роботи повітряної лінії електропередачі Золоте-2 - селище Катеринівка Попаснянського району”, - повідомили в прес-службі.

Крім того, що 18 травня було проведено обстеження на вибухонебезпечні предмети та ремонтно-відновлювальні роботи повітряної лінії електромереж у районі населеного пункту Золоте-4. На жаль, зазначають у прес-службі, роботи з відновлення інфраструктури вдається виконувати лише у Луганській області.

“Окупаційна адміністрація в Донецькій області надала гарантії безпеки лише на забезпечення робіт на Донецькій фільтрувальній станції (ДФС), під час планових робіт забезпечувався безпечний проїзд працівників робочої зміни до станції і у зворотньому напрямку та доставка хімічних матеріалів”, - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Окупанти тричі обстріляли позиції ЗСУ на Донецькому напрямку, поранений військовий

Українська сторона СЦКК вкотре закликала окупаційну адміністрацію та збройні формування Російської Федерації дотримуватися встановленого безстрокового режиму «Тиша» на всій лінії бойового зіткнення та не перешкоджати проведенню запланованих ремонтно-відновлювальних робіт.

Фото: facebook.com/pressjfo.news

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-