На Донбасі з початку доби — шість ворожих обстрілів, троє поранених

На Донбасі з початку доби — шість ворожих обстрілів, троє поранених

Укрінформ
Російсько-окупаційні війська шість разів обстріляли позиції Об'єднаних сил, троє українських захисників зазнали поранень.

Про це на брифінгу повідомив речник Міноборони Олександр Мотузяник.

“Від початку поточної доби, станом на 12.00 в районі проведення операції Об’єднаних сил зафіксовано вже шість ворожих збройних провокацій, дві з який відбулися із застосуванням мінометів... Внаслідок ворожого вогню зазнали поранень троє українських захисників, яким невідкладно було надано медичну допомогу”, - заявив Мотузяник.

Він уточнив, що перший постріл пролунав поблизу н.п. Водяне, що у смузі дій оперативно-тактичного угруповання «Схід». Обстріл розпочався о 01.50 і тривав годину. Окупанти застосували автоматичні гранатомети та стрілецьку зброю. Друга збройна провокація сталася близько 07.00 ранку на підступах до Катеринівки. Там ворог випустив шість мін 82 калібру зі сторони н.п. Молодіжне. Далі, о 07.20 російсько-окупаційні війська завдали потужного вогню в бік оборонців Павлополя.

Читайте також: ООС: 9 ворожих обстрілів

За словами речника, бій тривав майже дві з половиною години, противник вів вогонь з мінометів калібру 82 мм, бойових машин піхоти, протитанкових ракетних комплексів та гранатометів. Військовослужбовці Збройних Сил України відкрили щільних вогонь у відповідь. Згодом було зафіксовано два прицільні ворожі обстріли в районі Авдіївки, де противник застосував автоматичні гранатомети, та Водяного.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-