Чернігів попрощався із загиблим на сході добровольцем

Чернігів попрощався із загиблим на сході добровольцем

Фото
Укрінформ
Сьогодні жителі Чернігова провели в останню путь начальника групи охорони та патрульно-постової служби військової служби правопорядку, старшого сержанта Миколу Денисова, який трагічно загинув.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Коля Денисов зарекомендував себе сумлінним воїном. Міг бути прикладом для бійців, адже проявив відвагу під час першого обстрілу нашого батальйону в населеному пункті Ільїнка. Тоді наш комбат нарахував 200 воронок від обстрілів, але жоден солдат чи офіцер не загинув. Коля, мабуть, мав таку чуйку чи сміливість, яка допомагала рятувати інших хлопців. Він одним із перших отримав орден "За мужність", - згадав бойового побратима представник громадської організації "Спілка "13-й батальйон" Ігор Бизган.

Вшанувати пам’ять героя прийшли рідні та близькі, друзі, бойові побратими і просто небайдужі чернігівці. Відспівали бійця в Катерининському храмі.

Микола Денисов народився у Чернігові в 1990 році. На війну пішов добровольцем у 2014 році, служив у 13-му окремому мотопіхотному батальйоні. Брав участь в обороні Дебальцевого, за що був нагороджений орденом "За мужність". У 2015 році Микола вирішив продовжити службу на контрактній основі й був призваний військкоматом до лав військових правоохоронців.

У загиблого залишилися батько, мати і старший брат. Розслідування обставин загибелі військовослужбовця триває.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-