Кабмін продовжить належне фінансування Нацгвардії — Гройсман

Кабмін продовжить належне фінансування Нацгвардії — Гройсман

Оновлено
Укрінформ
Уряд продовжить фінансування та матеріальне забезпечення підрозділів Національної гвардії на належному рівні. 

Про це йдеться у привітанні Прем’єр-міністра Володимира Гройсмана з Днем Національної гвардії України, текст якого оприлюднений на Урядовому порталі.

"Безпека громадян і держави є нашим безумовним пріоритетом, тому уряд уважно слідкує за потребами підрозділів Національної гвардії. Ми і надалі здійснюватимемо фінансування та матеріальне забезпечення підрозділів Національної гвардії на належному рівні. Потреби бійців Національної гвардії залишатимуться у центрі уваги уряду, адже наша стратегічна мета – побудова потужних військових формувань, що здатні протистояти викликам сучасного світу", - зазначив Гройсман.

Читайте також: Порошенко привітав українських військових із Днем Національної гвардії

Як наголосив Прем’єр-міністр на урочистих заходах з нагоди 5-річчя створення Нацгвардії, Україні вдасться відновити територіальну цілісність, стати сильною та розвиненою.

"Я глибоко вірю в те, що ви із доблестю будете виконувати свій обов’язок. Я вірю в те, що ми відновимо нашу територіальну цілісність! Знаю, що ви завжди будете отримувати належну шану і повагу від українського народу", - сказав Гройсман присутнім нацгвардійцям.

За його словами, Нацгвардія є гордістю не лише збройних формувань України, а й усього українського народу. За ці п’ять років бійцям довелося пройти дуже непростий шлях, і досі багато з них несуть військову службу на Сході та найважливіших і найбільш небезпечних ділянках нашої країни.

"На превеликий жаль, кожен з вас сьогодні може згадати тих, кого не стало поряд, хто віддав своє життя за нашу прекрасну державу. На їх честь, в ім'я прийдешніх поколінь, на честь наших сучасників маємо зробити Україну сильною і успішною країною", - додав Прем’єр-міністр.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-