Конфісковані ГПУ кошти спрямують на будівництво гуртожитків для контрактників

Конфісковані ГПУ кошти спрямують на будівництво гуртожитків для контрактників

Фото
Укрінформ
Конфісковані Генеральною прокуратурою кошти в представників попередньої влади спрямують на програму будівництва гуртожитків поліпшеного планування для контрактників.

Про це заявив Президент України Петро Порошенко під час урочистостей з нагоди повернення бійців 72-ї ОМБр в Білій Церкві, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"За моїм дорученням, використовуючи кошти, які Генеральною прокуратурою були конфісковані у представників попередньої влади, які вкрали їх в українського народу, ми прийняли рішення спрямувати їх на програму будівництва гуртожитків поліпшеного планування для військовослужбовців-контрактників у військових містечках постійної дислокації бойових військових частин ЗСУ", - заявив глава держави.

Президент зустрів військових 72-ї бригади, що вийшли з району бойових дій / Фото: Прес-служба Президента

Він наголосив, що процес реалізації цієї програми перебуватиме на його постійному контролі.

"Сьогодні планую ознайомитися з ходом будівництва нових інфраструктурних об’єктів Білоцерківського військового гарнізону", - додав Порошенко.

Як повідомляв Укрінформ, сьогодні, 26 січня, Президен України Петро Порошенко взяв участь у зустрічі військослужбовців 72-ї ОМБр, які повернулись з району бойових дій, та відвідав у військовому шпиталі поранених бійців 72-ї ОМБр.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-