Донецько-Луганському управлінню прикордонслужби представили нового очільника

Донецько-Луганському управлінню прикордонслужби представили нового очільника

Фото
Укрінформ
Особовому складу Донецько-Луганського регіонального управління Держприкордонслужби України, що виконують завдання в складі Об’єднаних сил, представили нового керівника — полковника Олександра Лебедя.

Про це повідомляє Держприкордонслужба.

«Рішенням Колегії Державної прикордонної служби України за погодженням з міністром внутрішніх справ та Президентом України на посаду начальника Донецько-Луганського регіонального управління призначено полковника Лебедя Олександра Вікторовича», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що офіційно представити особовому складу нового керівника прибув заступник голови Держприкордонслужби України генерал-лейтенант Олег Бляшенко. Він відзначив важливу роль прикордонників Донецько-Луганського регіонального управління, що виконують завдання в складі Об’єднаних сил з відсічі і стримування російської військової агресії та висловив слова вдячності попередньому очільнику органу управління генерал-майору Володимиру Бондару за вміле керівництво і сумлінне виконання службових обов’язків.

Зі свого боку, Лебідь запевнив, що сформований військовий колектив органу управління продовжить гідне виконання визначених завдань в складі Об’єднаних сил, докладе усіх зусиль до їх успішного виконання та примноження всіх здобутків.

Читайте також: Голова місії ООН з прав людини відвідала КПВВ "Новотроїцьке"

Народився Олександр Вікторович 2 січня 1963 року в місті Покров Дніпропетровської області. До призначення керівником регіонального управління обіймав керівні посади в оперативно-військовому відділі «Краматорськ» та Донецько-Луганському регіональному управлінні Держприкордонслужби України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-