Окупанти на Донбасі знову застосували заборонену зброю

Окупанти на Донбасі знову застосували заборонену зброю

Укрінформ
Російські окупаційні війська 28 грудня порушили режим припинення вогню 11 разів, двічі - із застосуванням забороненого Мінськими угодами озброєння.

Про це у Facebook повідомляє прес-центр ООС.

Зокрема, ворог здійснив обстріли з мінометів калібру 82 мм позицій Об'єднаних сил поблизу селищ Новотошківське та Гнутове на Луганському та Маріупольському напрямках.

Також, позиції наших військ були обстріляні з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї в районах населених пунктів Болотене, Станиця Луганська на Луганському напрямку, поблизу селищ Славне, Тарамчук, Опитне, Піски на Донецькому напрямку, в районі населених пунктів Павлопіль, Гнутове, Водяне на Маріупольському напрямку.

Протягом минулої доби один військовослужбовець Об'єднаних сил отримав поранення.

Підрозділи Об'єднаних сил у відповідь на провокації противника застосовували чергові вогневі засоби.

Читайте також: Україна оголосила новорічну "тишу" на Донбасі з 29 грудня

За даними розвідки, 28 грудня одного окупанта було знищено та двох поранено.

Не зважаючи на проведення Новорічних та Різдвяних свят в окремих районах Донецької та Луганської областей України, відповідно до домовленостей досягнутих Трьохсторонньою контактною групою щодо введення Командуванням об'єднаних сил безстрокового режиму “ТИША” на всій лінії бойового зіткнення з російськими окупаційними військами протягом поточної доби ворог відкрив вогонь з гранатометів по позиціях Об'єднаних сил поблизу селища Залізне, що на Горлівському напрямку.

Втрат серед військовослужбовців Об'єднаних сил протягом поточної доби немає.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-