На Луганщині через обстріл окупантами водогону затопило присадибні ділянки

На Луганщині через обстріл окупантами водогону затопило присадибні ділянки

Фото
Укрінформ
Внаслідок обстрілу бойовиками ОРДЛО на Луганщині пошкоджено магістральний водогін, що забезпечує питною водою десятки населених пунктів. Через значний витік води затоплено присадибні ділянки поблизу місця пошкодження.

Про це у Facebook повідомляє прес-служба Міністерства з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб.

"Сьогодні вранці, 11 грудня 2018 року, в районі підконтрольної уряду України с. Катеринівки Попаснянського району, через обстріли з боку незаконних збройних формувань повністю пошкоджено магістральний водогін діаметром -1200 мм, що забезпечує питною водою десятки населених пунктів Луганської області. Серйозні пошкодження водогону призвели до значного витоку питної води в обсязі більше ніж 2 тис. куб. м на годину та затоплення місцевості, присадибних ділянок, що знаходяться поблизу місця ураження", - йдеться у повідомленні.

У міністерстві зазаначили, що ремонтні бригади Попаснянського районного водоканалу в оперативному порядку виїхали до місця пошкодження водогону та здійснюють усі необхідні заходи з виконання аварійно-відновлювальних робіт, аби найближчим часом відновити подачу води.

Читайте також: Окупанти "відрізали" себе від води - обстріляли магістральний водогін у Золотому

Як повідомляв Укрінформ, сьогодні внаслідок обстрілу м. Золоте в Попаснянському районі на Луганщині пошкоджений магістральний водопровід діаметром 1200 мм. Постачанная води припинено як на підконтрольні Україні території, так і на окуповані.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-