ЗСУ чекають на нові системи озброєння та військову техніку – Муженко

ЗСУ чекають на нові системи озброєння та військову техніку – Муженко

Фото
Укрінформ
Збройні сили України очікують на якісно нові системи озброєння вітчизняного виробництва.

Про це заявив начальник Генштабу ЗСУ Віктор Муженко під час візиту на один із ремонтних заводів оборонно-промислового комплексу України, інформує прес-служба Генштабу.

«Сьогодні українська армія, як головний стратегічний замовник підприємств національної оборонки, вимагає від вітчизняного ОПК якісного прориву в питаннях розробки та постачання у війська концептуально нових систем озброєння та військової техніки. Це ваше головне завдання і саме цим вимірюється національний індустріальний патріотизм», – наголосив Муженко.

Як йдеться в повідомленні, держпідприємство, яке раніше займалося виключно ремонтом існуючих систем озброєння, сьогодні переходить на наступний рівень – виробництво нових, модернізованих зразків.

Читайте також: У Генштабі обіцяють карати військкомати за “облави” на призовників

За словами керівництва заводу, завдяки армійським замовленням останніх років, підприємство поступово нарощує виробничий та інженерно-технічний потенціал і стає одним із провідних роботодавців регіону. Щорічно на підприємстві проходять робочу практику та залишаються працювати кращі студенти технічних вузів та учні спеціалізованих професійно-технічних училищ, для яких завод став реальною альтернативою закордонному заробітчанству.

Під час візиту Муженко ознайомився з ходом виконання ремонту військової техніки та перспективними варіантами її модернізації, повідомляють в Генштабі.

Фото: facebook.com/GeneralStaff

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-