Доба в ООС: 16 ворожих обстрілів, двоє бійців поранені

Доба в ООС: 16 ворожих обстрілів, двоє бійців поранені

Укрінформ
Упродовж минулої доби ситуація у зоні ООС залишалася цілком контрольованою Об’єднаними силами.

Про це повідомляє у Фейсбуці прес-центр штабу ООС.

“Окупанти 16 разів відкривали вогонь по позиціях наших військ. У дев’яти випадках противник застосував озброєння, заборонене Мінськими угодами. Ворог здійснював обстріли наших оборонних укріплень у районах населених пунктів Троїцьке, Луганське, Травневе, Піски, Красногорівка, Чермалик, Павлопіль, та Лебединське. Тут російські окупаційні війська вели прицільний вогонь із гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї”, - йдеться у повідомленні.

Крім того, з мінометів калібру 82 мм ворог обстрілював позиції Об'єднаних сил поблизу Малинового, Водяного, Луганського, Новолуганського та Чермалика. Міномети 120 калібру загарбники тричі застосували біля Троїцького та один раз – у районі Луганського. 

У ході бойових дій поранення отримали двоє військовослужбовці Об'єднаних сил.

Із початку поточної доби ворог вогневої активності у районі проведення операції не проявляв. 

Читайте також: Окупанти п'ять разів били із забороненої зброї, поранено двох бійців ЗСУ

Підрозділи Об'єднаних сил продовжують виконувати бойові завдання у посиленому режимі в усіх випадках відкриття вогню противником вживають адекватних заходів з метою збереження життя і здоров'я військовослужбовців Збройних Сил України та цивільного населення.

За даними розвідки, протягом минулої доби, чотирьох російських окупантів було знищено, ще шестеро загарбників отримали поранення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-