Через міну, що не розірвалася, КПВВ

Через міну, що не розірвалася, КПВВ "Мар'їнка" закривали на годину

Укрінформ
На КПВВ «Мар'їнка» на годину було введено режим "червоний" у зв'язку з виявленням артилерійської міни. 

Про це інформує прес-служба штабу ООС.

«Близько 11.00 прикордонникам Краматорського загону зі складу Об'єднаних сил від осіб, що слідували з тимчасово окупованої території України, стало відомо, що за блокпостом першого оборонного рубежу, на узбіччі дороги знаходиться предмет, можливо вибухонебезпечний», - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, патруль моніторингової місії ОБСЄ підтвердив інформацію, що на відстані 100 метрів від контрольного посту «Мар'їнка», біля місця накопичення та очікування громадян, знаходиться нерозірвана артилерійська міна. За рішенням Командувача об'єднаних сил, для безпеки громадян, що слідують в межах дорожнього коридору «Донецьк-Курахове» було введено режим «червоний». На мінімально необхідний для розмінування час було припинено рух через лінію розмежування.

Читайте також: ООС: бойовики обстріляли Чермалик із БМП

 «Прикордонники негайно перевели всіх громадян, що очікували на автобус перед блокпостом, в укриття... Група розмінування ліквідувала залишки вибухового пристрою шляхом його підриву на місці, небезпеку ліквідовано», - зазначається в повідомленні.

З 12.00 пропуск осіб та транспортних засобів в КПВВ «Мар'їнка» було відновлено.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-