Бійці ООС шість разів відкривали вогонь і знешкодили вісьмох окупантів

Бійці ООС шість разів відкривали вогонь і знешкодили вісьмох окупантів

Карта
Укрінформ
За минулу добу російсько-окупаційні війська провели 8 прицільних обстрілів, а з початку цієї доби станом на 12.00 ворог уже тричі обстрілював наші позиції. Втрат внаслідок бойових дій серед наших захисників від початку поточної доби немає, вчора двоє українських військових отримали поранення різних ступенів.

Про це поінформував полковник Дмитро Гуцуляк під час чергового брифінгу у прес-центрі Міністерства оборони України.

"Протягом минулої доби російсько-окупаційні війська дещо зменшили свою збройну активність в районі проведення операції Об’єднаних сил. Проте це аж ніяк не вплинуло на пильність наших військовослужбовців — обстановка на лінії фронту продовжує перебувати під контролем захисників України. Загалом протягом минулої доби російсько-окупаційні війська провели 8 прицільних обстрілів, а з початку цієї доби станом на 12.00 ворог уже тричі здійснив три обстріли", - повідомив Гуцуляк.

Зокрема, за його словами, підрозділи Об’єднаних сил 6 разів відкривали адекватний вогонь у відповідь із штатного піхотного озброєння, без порушення Мінських угод та ефективно придушували ворожу активність.

Читайте також: Бойовики вісім разів обстріляли позиції ООС, двоє військових поранені - штаб

За даними розвідки Об’єднаних сил, протягом 26 жовтня одного окупанта російсько-терористичних військ знищено та ще сімох поранено.

Внаслідок бойових дій учора двоє українських військових отримали поранення різних ступенів. Їх евакуйовано до медичних закладів, де наші захисники отримують необхідну кваліфіковану допомогу.

Сьогодні о 07.30 окупанти вели вогонь з гранатометів в бік наших оборонців в районі Опитного. Також піхотне озброєння та стрілецьку зброю російсько-окупаційні війська застосували поблизу Водяного та Пісків. Причому захисники Водяного зафіксували ворожий обстріл з міномету калібру 82 мм. Окупанти випустили 5 мін.

Втрат серед наших військових нема.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-