Боєздатна армія є імунітетом від тиску ззовні й п'ятої колони всередині - Порошенко

Боєздатна армія є імунітетом від тиску ззовні й п'ятої колони всередині - Порошенко

Укрінформ
Україна має армію, здатну захистити державу від агресора, потужного зовнішнього тиску та п'ятої колони всередині країни.

Про це заявив Президент Петро Порошенко, виступаючи на церемонії посвяти у курсанти нового поповнення Херсонської державної морської академії, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Боєздатна армія - один із вагомих чинників, які дозволяють нам вести насправді суверенну політику, політику незалежності, мати імунітет від потужного тиску ззовні і захищатися проти п'ятої колони всередині нашої держави", - підкреслив Глава держави.

Він нагадав, що європейський вибір українцям доводиться захищати високою ціною, проте запевнив, що Україна вже нарешті має армію, яка здатна зупинити агресора.

Читайте також: Повернутися з війни важче, ніж узяти зброю – Геращенко

Порошенко наголосив, що українська армія - це армія, яка локалізувала конфлікт і є "запорукою повернення політико-дипломатичним шляхом Донбасу в Україну і України на Донбас".

Також він додав, що побудова сильної армії є обов'язком перед прийдешніми поколіннями українців, оскільки вона, за його словами, є ключовим елементом творення держави.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-