Чергова провокація: окупанти обстріляли Горлівку та Авдіївку

Чергова провокація: окупанти обстріляли Горлівку та Авдіївку

Укрінформ
Окупанти з метою провокації обстріляли житлові квартали тимчасово окупованої Горлівки.

Також бойовики обстріляли працівників підприємства «Вода Донбасу» в Авдіївці, йдеться у повідомленні СЦКК, яке оприлюднив штаб Операції об'єднаних сил на своїй сторінці у Facebook.

Зазначається, що бойовики обстріляли окуповану Горлівку «з району колишнього бетонного заводу у Горлівці зі 120-мм міномету з використанням 4-х боєприпасів».

Читайте також: ООС: окупанти б’ють із забороненої зброї, поранений український боєць

Після цього, за даними СЦКК, підконтрольні бойовикам ресурси оприлюднили інформацію про нібито обстріл житлового сектору Горлівки бійцями ЗСУ. За твердженням бойовиків, вогонь вівся, начебто, з напрямку підконтрольного Україні Торецька.

Таким чином, бойовики мали на меті скомпрометувати Збройні сили, заявили в СЦКК.

Також бойовики 23 вересня в Авдіївці обстріляли працівників підприємства «Вода Донбасу», котрі виконували аварійно-відновлювальні роботи з ліквідації пошкоджень Південно-Донбаського водоводу.

«Обстріл здійснювався із застосуванням станкових та ручних протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї», - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Бойовики намагаються відкинути позиції ООС від Бахмутської траси - штаб

Роботи були негайно припинені, цивільних працівників евакуйовано.

Наразі без подачі води залишаються Авдіївка, Красногорівка, Мар'їнка, Курахове, Павлопіль, Селидове та Волноваха, додали в СЦКК.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-