У штабі ООС назвали умову масштабної відбудови Авдіївки

У штабі ООС назвали умову масштабної відбудови Авдіївки

Укрінформ
Українська сторона планує до 30 жовтня відновити 210 будинків в Авдіївці за умови дотримання збройними формуваннями РФ режиму тиші.

Про це заявила на брифінгу у четвер представник прес-центру Об’єднаних сил капітан Вікторія Данильчук, повідомляє кореспондент Укрінформу.

 “За умови дотримання збройними формуваннями РФ режиму тиші, до 30 жовтня планується відновити 210 будинків”, - сказала Данильчук.

За її словами, 28 серпня представники Донецької обласної державної адміністрації звернулися до командування Об’єднаних сил з проханням забезпечити режим тиші під час проведення робіт з відновлення житлових будинків у місті Авдіївка, пошкоджених внаслідок обстрілів з боку збройних формувань РФ. Командувач Об'єднаних сил генерал-лейтенант Сергій Наєв за сприяння Спеціальної моніторингової місії (СММ) ОБСЄ забезпечив встановлення режиму припинення вогню у районі проведення робіт. 

Читайте також: Доба в ООС: 38 ворожих обстрілів, двоє бійців поранені

В місті вже вдалося поновити роботи з ремонту дахів житлових будинків, розташованих на вулицях Колосова, Леваневського, Шевченка, Седова, Лермонтова та у провулках Лісному, Ясинуватському та Шкільному. Роботи здійснюються силами Міжрегіонального центру швидкого реагування Головного управління ДСНС України в Донецькій області за сприяння та координації української сторони Спільного центру з контролю та координації (СЦКК).

Крім того, українська сторона СЦКК спільно з СММ ОБСЕ протягом минулої доби здійснювала координацію та супроводження виконання ремонтно-відновлювальних робіт на розподільчій мережі водогону у Станиці Луганській, лініях електропередач Петрівського водозабору у селищі Артема, Попаснянського районного водоканалу на ділянці Попасна — Золоте-3, «Краснолиманському водозаборі» у населеному пункті Красний Лиман, забезпечення функціонування Донецької фільтрувальної станції (ДФС) в Авдіївці.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-