Повернемо День міста в Луганськ під українським прапором  - Порошенко

Повернемо День міста в Луганськ під українським прапором - Порошенко

Укрінформ
Президент Петро Порошенко наголосив, що Україна зробить все можливе, щоб повернути святкування Дня міста Луганськ з українським суверенітетом і прапором. 

Про це він заявив під час святкування Дня міста у Вінниці, повідомляє кореспондент Укрінформу. 

"Я хочу з Вінниці привітати інші міста України, які святкують сьогодні свої день міста. Ми вітаємо Дніпро, Миколаїв, Луцьк, Житомир і ще багато міст. Але окремо я хочу привітати Луганськ, який знаходиться зараз на окупованій території, і ми зробимо все можливе, і нехай нас почують луганчани, для того щоб ми повернули святкування Дня українського міста Луганськ разом з українським суверенітетом і українським прапором", - сказав Порошенко. 

Він також привітав Вінницю з Днем міста та наголосив, що в 2014 році під час початку російської агресії вінничани були першими, які відправили добровольців і волонтерів на фронт. 

Читайте також: Ми не питатимемо в країни-агресора дозволу для євроінтеграції України – Президент

"Штаб військово-повітряних сил з першого дня війни забезпечив прикриття мирного неба України. І найкращі сини і доньки, вінничанки і вінничани віддали своє життя захищаючи українську землю. Вінниччина і Вінниця вміють працювати і це символ, яким Вінниця стала в реалізації децентралізації," - сказав Порошенко.  

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-