В “ДНР” вже знайшли заміну вбитому Захарченку - росЗМІ

В “ДНР” вже знайшли заміну вбитому Захарченку - росЗМІ

Укрінформ
В ОРДО тимчасово виконуючим обов'язки ватажка бойовиків після загибелі Олександра Захарченка стане так званий "перший віце-прем'єр" Дмитро Трапєзніков.

Про це оголошено в окупованому Донецьку на екстреному засіданні "уряду" бойовиків ОРДО, повідомляють російські ЗМІ.

"Тимчасове виконання обов'язків глави проголошеної Донецької народної республіки (ДНР) згідно з Конституцією покладено на віце-прем'єра Дмитра Трапєзнікова", - йдеться у повідомленні.

Як повідомлялося, сьогодні увечері в окупованому Донецьку під час вибуху у ресторані "Сєпар" був смертельно поранений "глава ДНР" Олександр Захарченко.

Читайте також: В МЗС України пояснили “блискавичну” реакцію РФ на вбивство Захарченка

Буквально через кілька годин МЗС Росії оприлюднило заяву з цього приводу, де, зокрема, сказано, що "метою теракту являється зрив процесу мирного політичного урегулювання ситуації на Донбасі", і що РФ закликає київську владу "відмовитися від ставки на терористичні методи вирішення проблем".

Тим часом президент РФ Володимир Путін висловив співчуття у зв'язку зі вбивством так званого глави "ДНР" Олександра Захарченка.

Про це повідомляє прес-служба Кремля.

Путін висловив співчуття рідним і близьким Захарченка, "усім жителям Донбасу" і заявив, що "Росія завжди буде разом з вами".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-