Денісова: Мій представник повідомляє про арешти по всьому Донецьку

Денісова: Мій представник повідомляє про арешти по всьому Донецьку

Укрінформ
Представник уповноваженого Верховної Ради з прав людини Людмили Денісової у Донецькій і Луганській областях повідомляє про поголовні затримання людей на вулицях Донецька.

Про це написала Денісова на своїй сторінці у Facebook з посиланням на повідомлення свого представника Павла Лисянського.

"Зараз на території ОРДО, після вибуху в Донецьку, активісти і місцеві джерела повідомляють, що спецслужби НЗФ «ДНР» поголовно затримують людей прямо на вулицях, за останні 1,5 години надійшло 8 повідомлень", - йдеться у повідомленні Лисянського.

Читайте також: В МЗС України пояснили “блискавичну” реакцію РФ на вбивство Захарченка

За його словами, арешти проходять по усьому місту, "затримання вже були на вулицях: Бульвар Пушкіна, Артема, Комсомольський проспект, Площа Леніна, р-н Драматичного театру, проспект Гурова, Університетська".

Представник Денісової порадив людям, чиї родичі і близькі були затримані, негайно повідомляти йому - 0968688502; 0993178502.

Як повідомлялося, сьогодні увечері в окупованому Донецьку під час вибуху в ресторані "Сєпар" був смертельно поранений "глава ДНР" Олександр Захарченко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-