Військові спостерігачі назвали найбільш гарячі точки Донеччини

Військові спостерігачі назвали найбільш гарячі точки Донеччини

Фото
Укрінформ
Керівництво Донеччини та делегація багатонаціональної групи військових спостерігачів обговорили стан соціально-політичної ситуації в регіоні.

Про це 30 серпня повідомили в Департаменті інформаційної та внутрішньої політики Донецької військово-цивільної облдержадміністрації.

"Сьогодні у Краматорську відбулася зустріч заступника голови Донецької облдержадміністрації Ігоря Стокоза з делегацією багатонаціональної групи військових спостерігачів та супроводжуючих делегацію представників Збройних сил України. Під час зустрічі сторони обговорили стан соціально-політичної ситуації у регіоні", - йдеться у повідомленні.

За словами Стокоза, в області залишається стабільно-напружена суспільно-політична ситуація, що обумовлюється проведенням операції Об’єднаних сил. Незважаючи на це, органи державної влади та місцевого самоврядування працюють у звичайному режимі та забезпечують життєдіяльність громад. Постійно ведеться робота щодо відновлення інфраструктури, яка постраждала внаслідок бойових дій.

Читайте також: Бойовики чотири рази за день порушили “шкільне перемир’я” - штаб ООС

"Військово-політична ситуація в області визначається головним чином ситуацією на лінії розмежування, яка характеризується напруженістю та періодичним загостренням", - зазначив Стокоз.

Військові спостерігачі також наголосили, що найбільш "гарячими точками" традиційно залишаються населені пункти на Авдіївському, Бахмутському та Маріупольському напрямках, а також на Світлодарській дузі. Незважаючи на домовленості про припинення вогню, опорні пункти ЗСУ обстрілюються бойовиками зі стрілецької зброї, кулеметів, гранатометів, 82- та 120-мм мінометів.

Фото: dn.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-