Окупанти обстріляли дитсадок у Верхньоторецькому, є поранена - СЦКК

Окупанти обстріляли дитсадок у Верхньоторецькому, є поранена - СЦКК

Фото
Укрінформ
Українська сторона СЦКК і далі фіксує обстріли населених пунктів з боку російсько-окупаційних військ.

Про це йдеться у повідомленні СЦКК на сайті Міноборони.

"Вранці 28 серпня до української сторони СЦКК надійшло повідомлення про поранення мешканки населеного пункту Верхньоторецьке. Спостережна група української сторони СЦКК прибула на місце події та з`ясувала, що внаслідок обстрілу, який вівся збройними формуваннями Російської Федерації 27 серпня у напрямку Верхньоторецького, 5.45 мм куля потрапила на територію дошкільного навчального закладу «Топольок», де поранила громадянку 1990 року народження. Під загрозою опинились діти — вихованці даного дитячого закладу. Почувши перші постріли, вихователі дитсадка негайно завели малечу з двору у приміщення", - йдеться у повідомленні. 

Також 28 серпня до української сторони СЦКК надійшло повідомлення про обстріл збройними формуваннями Російської Федерації населеного пункту Залізне.

Читайте також: Бойовики у першу ж ніч порушили "шкільне перемир'я" - штаб ООС

На місці події представниками української сторони СЦКК було зафіксовано два влучання мін калібру 82 мм, внаслідок яких було пошкоджено господарські споруди на вулицях Рєпіна та Чапаєва. Постраждалих серед мирного населення не зареєстровано.

Наголошується, що таким чином, збройні формування Російської Федерації не лише регулярно порушують режим припинення вогню, але й усе частіше спрямовують зброю проти мирного населення, незважаючи навіть на те, що жертвами їх злочинів можуть стати  діти.

Українська сторона СЦКК: продовжують надходити повідомлення про обстріли населених пунктів / Фото: mil.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-