Вітаю Авдіївку з українським газом — Президент

Вітаю Авдіївку з українським газом — Президент

Укрінформ
Президент Петро Порошенко привітав жителів Авдіївки та семи прилеглих сіл з підключенням до системи надійного газопостачання і висловив надію, що це місто стане символом змін на звільненому Донбасі.

Про це глава держави заявив на відкритті нового газогону в обхід окупованих територій.

"У 2017 році під час зустрічі я пообіцяв, що буде електроенергія,  незалежна від окупованих територій, і у 2018 році буде (незалежний від окупованих територій. - Ред.)  газ . Дехто не повірив, дехто казав, що лише пусті обіцянки... Коли 20 серпня почався технічний запуск, коли крок за кроком ми робили технічне підвищення тиску, ми  у  сьогоднішній день, коли не лише Авдіївка, а й сім окружних сіл будуть підключені до системи надійного газопостачання... Український газ нарешті пішов з робочим тиском на всі газомережі Авдіївки і семи населених пунктів. Вітаю Авдіївку з українським газом!", - сказав Порошенко.

Він подякував жителям міста, що, живучи у надважких умовах, вони дочекалися відновлення надійного газопостачання.

"Ми твердо рухаємося вперед, ми бачимо ті зміни, які день за днем відбуваються на Донбасі...  Авдіївський коксохім нарешті вийшов на довоєнні потужності і набирає нових людей - інженерно-технічних працівників, робітників, створюються робочі місця на українському виробництві", - наголосив Президент.

Читайте також: Порошенко прибув до Авдіївки на відкриття газогону

Він зазначив, що увесь світ разом з Україною мав змогу переконатися, як змінилася держава, змінилися Збройні Сили, змінилися обличчя людей, які брали участь у параді 24 серпня. 

"Символом змін має стати і Авдіївка", - переконаний Порошенко. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-