Бойовики намагалися захопити позиції біля Кримського, ОС відрізали шлях назад

Бойовики намагалися захопити позиції біля Кримського, ОС відрізали шлях назад

Укрінформ
Диверсійно-розвідувальна група спробувала захопити позиції одного з підрозділів ООС у районі населеного пункту Кримське. Під час двогодинного бою загинуло двоє українських військових, ще двох поранено.

Про це повідомляє прес-центр штабу ООС.

"Упродовж поточної доби, від 7-ї до 18-ї години російські окупаційні війська 4 рази порушили режим припинення вогню. Окупанти відкривали прицільний вогонь з гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї по позиціях Об’єднаних сил у районах населених пунктів Кримське, Авдіївка, Павлопіль та Лебединське", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що вдень, використовуючи режим припинення вогню, диверсійно-розвідувальна група у складі до 15 бойовиків, здійснила спробу захопити позиції одного з підрозділів у районі населеного пункту Кримське.

"Але на перешкоді їхнім намірам стали наші захисники, які виконували завдання на спостережному посту та прийняли бій з майже вчетверо переважаючим противником. Стійким утриманням займаних позицій, вони забезпечили підхід резервної групи наших підрозділів на чолі з командиром роти", - повідомили у штабі ООС

Читайте також: ООС: вночі бойовики стріляли в районі чотирьох населених пунктів

Отримавши рішучу відсіч, вони під щільним вогнем українських захисників вдалися до відходу під прикриттям своєї артилерії, але їхній відхід був відрізаний вогнем мінометного підрозділу Об'єднаних сил. Завдяки чіткім та злагодженим діям підрозділів бойовики втратили до 4 вбитими та 6 пораненими. 

"На жаль, у ході майже двохгодинного бою, ми втратили двох синів України та ще двох було поранено", - зазначили у штабі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-