В окупованій Горлівці хлопець і дівчина загинули, підірвавшись на міні — соцмережі

В окупованій Горлівці хлопець і дівчина загинули, підірвавшись на міні — соцмережі

Укрінформ
В окупованій Горлівці 17-річний хлопець і 18-річна дівчина підірвалися на міні поблизу кладовища.

Цей факт, про який повідомляють користувачі Facebook, кореспонденту Укрінформу підтвердила сім'я пенсіонерів, яка й зараз проживає в Горлівці.

"Сьогодні у нас усе селище обговорює це нещастя, адже загинули зовсім молоді люди – хлопчик 17 років і дівчина 18 років. Кажуть, вони вийшли до мінного поля поблизу селищного кладовища. Вирішили погратися з долею", — сказали співрозмовники.

У Facebook, в одній із відкритих груп горлівчан користувач написав: "Сьогодні в районі шахти Ізотова, в селищі Мічуріна, поблизу кладовища загинули хлопець і дівчина 17 і 18 років. Молоді люди підірвалися на міні". У коментарях до посту люди повідомляли, що загибла дівчина нещодавно приїхала з вільної України провідати батька, а хлопець місцевий, навчався в профтехучилищі. Крым того, один із користувачів обурено підкреслив, що "в "ДНР" тільки мінувати вміють, а розміновувати — ні!".

Читайте також: Група диверсантів підірвалася на власному мінному полі — розвідка

Газета "Кочегарка" уточнила, що троє підлітків, в т. ч. одна дівчина, відвідували кладовище, де похований їхній товариш, а коли поверталися — підійшли до поля з табличкою "Міни".

"Один із хлопців вирішив погратися з долею і почав стрибати по полю, дівчина спробувала цьому перешкодити, але в результаті підриву міни вони обоє загинули на місці", — йдеться у публікації.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-