Доба в ООС: окупанти гатять із кулеметів та гранатометів, один боєць поранений

Доба в ООС: окупанти гатять із кулеметів та гранатометів, один боєць поранений

Укрінформ
У неділю ситуація в зоні операції Об’єднаних сил залишалася контрольованою. 

Про це повідомляє у Фейсбуці прес-центр штабу ООС.

“Російські окупаційні війська порушували встановлене перемир’я майже по всій лінії зіткнення. Ворог вів вогонь із застосуванням гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. Противник 21 раз вдався до вогню по наших позиціях”, - йдеться у повідомленні.

Минулої доби на Луганському напрямку було тихо. Проте на Горлівському та Світлодарському напрямках противник проявляв незначну активність. Вогонь по позиціях українських військових відкривався в районі населених пунктів Південне та Світлодарськ. Там ворог застосовував гранатомети, великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю. Біля Південного один український військовослужбовець зазнав поранення.

На Донецькому та Маріупольському напрямках минулої доби було найгарячіше. Там ворог із гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї 18 разів обстріляв позиції Об’єднаних сил. Під вогонь окупантів потрапили захисники Авдіївки, Мар’їнки, Водяного, Широкиного, Лебединського, Павлополя та Талаківки. На цих напрямках втрат серед українських захисників немає.

Читайте також: На Горлівському напрямку поранений боєць ООС - штаб

Упродовж поточної доби бойовики російських окупаційних військ три рази порушили режим припинення вогню. Провокації із застосуванням стрілецької зброї зафіксовано на Попаснянському та Маріупольському напрямках. Під ворожий вогонь потрапили позиції Об’єднаних сил біля Новозванівки та Водяного.

За поточну добу втрат серед захисників України немає.

За уточненими даними розвідки двоє російських окупантів дістали поранення.

Фото: mil.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-