ООС: противник зменшив провокації проти українських підрозділів

ООС: противник зменшив провокації проти українських підрозділів

Укрінформ
Бойовики у суботу, 30 червня, здійснили два обстріли позицій українських військових, один з яких - із застосуванням забороненої зброї.

Про це повідомляється на сторінці операції Об'єднаних сил у Facebook.

"Упродовж поточної доби, від 7-ої ранку і до 18 години, противник зменшив провокації проти наших підрозділів. Російські окупаційні війська 2 рази порушили режим припинення вогню, 1 раз із забороненої Мінськими домовленостями зброї", - йдеться у повідомленні.

Зокрема, за даними прес-центру ООС, бойовики вдень упродовж півгодини обстрілювали зі стрілецької зброї захисників Красногорівки, що на Донецькому напрямку, і випустили дві міни калібром 120 мм по позиціях ОС біля Гнутового на Маріупольському напрямку.

Читайте також: З початку доби бойовики гатять мінами в бік Гнутового - штаб ООС

Зазначається, що втрат серед українських військовослужбовців немає.

"Об’єднані сили цілком контролюють ситуацію, надійно утримують займані рубежі, неухильно дотримуються режиму припинення вогню і не піддаються на провокації ворога", -, наголосили у штабі.

Як повідомлялося, Тристороння контактна група на засіданні 27 червня домовилася про запровадження всеохоплюючого, сталого та безстрокового режиму припинення вогню починаючи з 1 липня 2018 року у зв'язку з початком жнив.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-