Бойовики порушили

Бойовики порушили "тишу" біля Станиці та зірвали розведення сил

Укрінформ
Російсько-окупаційні війська 29 травня знову порушили режим тиші поблизу Станиці Луганської, вчергове унеможлививши попередньо заплановане розведення сил і засобів сторін на цій ділянці.

Про це заявив під час брифінгу у середу речник Міністерства оборони України полковник Дмитро Гуцуляк, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Вчора російсько-окупаційні війська знову порушили режим тиші поблизу Станиці Луганської. Із 20.45 з боку окупованої гори Князя Ігоря підрозділами Об’єднаних сил зафіксовано застосуванням ворогом великокаліберних кулеметів. Такі провокаційні ворожі обстріли вчергове унеможливлюють попередньо заплановане розведення сил і засобів сторін на цій ділянці. При цьому бойовики окупаційних адміністрацій РФ за вказівкою своїх ватажків навмисно роблять все можливе, аби це розведення не відбулося", - заявив речник МОУ.

Він наголосив, що підрозділи Об’єднаних сил готові до розведення сил і засобів поблизу Станиці Луганської "у дзеркальному варіанті, за умови неухильного дотримання російсько-окупаційними військами усіх попередніх домовленостей щодо дотримання режиму тиші".

Читайте також: Бойовики випустили понад 70 мін за добу, більше половини - забороненого калібру

Як повідомлялося, Тристороння контактна група у вересні 2016 року підписала рішення про розведення сил і засобів біля трьох населених пунктів на лінії розмежування - в Петровському, Золотому і Станиці Луганській.

Поблизу Золотого та Петровського розведення сил відбулося, а в районі Станиці Луганської постійно переноситься через обстріли з боку бойовиків.

Фото: expres.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-