Зі Старої Миколаївки евакуювали 20 осіб, половина з яких — діти

Зі Старої Миколаївки евакуювали 20 осіб, половина з яких — діти

Укрінформ
Зі Старої Миколаївки Донецької області, яке сьогодні вранці обстріляли бойовики, евакуювали 20 мешканців, у тому числі 11 дітей.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив голова Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський.

«20 людей, у тому числі, 11 дітей евакуювали з Старої Миколаївки... Ситуація у селищі контрольована, інтенсивність вибухів значно зменшилася, постраждалих серед цивільних немає», - написав очільник області.

Він розповів, що сьогодні близько 4 ранку терористи обстріляли околиці Старої Миколаївки (колишня Правдівка). «Місцеві кажуть, що було близько 10-12 «прильотів» мін - ймовірно, що корегували вогонь з повітря, цілячи у склад боєприпасів. Один з прильотів виявився влучним - боєприпаси почали вибухати», - зазначив Жебрівський.

Читайте також: Бойовики активно застосовують артилерію. Штаб ООС назвав "гарячі точки"

За його словами, у селищі проживає 700 людей. Представники ДСНС та ДонОДА, правоохоронці обійшли усі подвір'я, з'ясували, кому потрібна евакуація.

«Уламки, які прилетіли на селище, позбирали. Перевірили усі мережі життєзабезпечення селища. Зараз вже вмикатимуть електрику», - костатував керівник області.

Як раніше повідомляв прес-центр операції Об'єднаних сил, бойовики у п'ятницю, 25 травня, вранці обстріляли Стару Миколаївку на Донеччині, випустивши 17 снарядів 152 мм калібру. Один із снарядів влучив по території військового об'єкта, де зберігалась невелика частина боєприпасів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-