На Донбасі військові впіймали трьох бойовиків

На Донбасі військові впіймали трьох бойовиків

Оновлено
Укрінформ
На Донбасі українські військові впіймали трьох бойовиків.

Як повідомляє прес-служба ООС, учора, 20 травня, пізно ввечері розвідувально-диверсійна група 46 окремого штурмового батальйону «Донбас» зі складу Об'єднаних сил під час виконання бойового завдання в тилу противника з метою виявлення вогневих засобів противника, що ведуть обстріли мирних населених пунктів, захопила в полон трьох бойовиків, ще одного було знищено.

«В ході ведення рейду було виявлено спостережний пост противника. Під час короткого бою одного бойовика було знищено, трьох захоплено в полон. Втрат серед наших воїнів немає. Наразі троє полонених та їхня особиста зброя передані співробітникам Служби безпеки України зі складу Об'єднаних сил. Тривають слідчі дії», -  йдеться у повідомленні.

Читайте також: Штаб ООС: активні бойові дії тривають по всій лінії зіткнення

Командира групи та особовий склад, що брали участь у рейді, представлено до державних нагород.

Як повідомив командир 46-го окремого штурмового батальйону  "Донбас-Україна" В'ячеслав Власенко з позивним "Філін", вихід на вогневі позиції противника було здійснено в районі населеного пункту Гольмівський. 

"В ході проведення бойової операції, рішучими діями бійців на чолі із заступником командира батальону, одного терориста було знищено (уродженця м. Бєлгород, РФ) та ще трьох бойовиків із зброєю захоплено у полон (уродженці міст Єнакієво та Горлівки)",  - написав командир батальйону.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-