Бойовики обстріляли житлові будинки Зайцевого із 122-мм гармат

Бойовики обстріляли житлові будинки Зайцевого із 122-мм гармат

Укрінформ
Упродовж минулої доби ситуація в районі проведення операції Об’єднаних сил залишалася напруженою. Російсько-терористичні війська знову обстріляли артилерією житлові будинки населеного пункту Зайцеве Донецької області. 

Про це повідомляється у зведенні за добу щодо обстановки в районі проведення операції Об’єднаних сил станом на 7:00 5 травня.

"Російсько-терористичні війська в порушення норм Міжнародного гуманітарного права надвечір, близько 20-ї години знову обстріляли артилерією житлові будинки населеного пункту Зайцеве. Снаряди 122-мм гармат окупантів пошкодили житло мирних мешканців. До Зайцевого направили рятувальників та відновлювальні бригади," - інформують у штабі ООС.

Читайте також: Бойовики знищили автомобіль з гуманітарною допомогою - ООС

Бойові дії минулої доби тривали на окремих ділянках по всій лінії зіткнення. В районах населених пунктів Сокільники, Майорськ, Авдіївка, Новгородське, Старогнатівка, противник 5 разів застосовував заборонене озброєння. Активна оборона підрозділів об’єднаних сил завадила реалізації планів ворога, який зазнавав втрат.

За даними розвідки, російсько-терористичні війська за минулу добу втратили 3 чоловіка загиблими та 3 поранених.

Під час бойових дій трьох наших військовослужбовців поранено. Їх евакуювали до госпіталю, життю загроз немає.

Станом на 7.00 ранку 5 травня втрат немає.

Більш докладну інформацію про ситуацію в районі проведення ООС буде оприлюднено під час брифінгу представника Об’єднаних сил.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-