Командувач ООС обіцяє адекватну відповідь на ворожі обстріли

Командувач ООС обіцяє адекватну відповідь на ворожі обстріли

Відео
Укрінформ
Вогонь у відповідь на ворожі обстріли з боку підрозділів та частин Об’єднаних сил буде адекватним, швидким та невідворотним. 

На цьому наголосив під час брифінгу в Краматорську командувач Об’єднаних сил генерал-лейтенант Сергій Наєв з нагоди початку операції Об’єднаних сил (ООС), повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Відповідь буде швидкою і невідворотною. Життя військовослужбовців Збройних сил України, інших складових сектору оборони - найцінніше. Тому відповідь на ворожий вогонь буде адекватною", - заявив Наєв, відповідаючи на запитання, чи буде спрощення процедури відкриття вогню у відповідь у зв’язку з початком ООС.

Читайте також: Штаб: бойовики обстріляли Троїцьке з артилерії 152 калібру

Наєв наголосив, що відповідно до закону, Об'єднані сили зобов’язані стримувати збройну агресію. "Стримування - це певний комплекс заходів, який має показати ворожій стороні, що ми маємо рішучі наміри, що якщо вони будуть проводити щодо нас агресію, то ця агресія буде відбита. Тому ми маємо бути настільки міцні і потужні, щоб ворог відмовився щодо агресії проти нас. В цьому полягає і одна з цілей операції - ми маємо бути потужними та могутніми", - заявив командувач Об'єднаних сил.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-