В Одесі відкриють реабілітаційний центр для учасників АТО

В Одесі відкриють реабілітаційний центр для учасників АТО

Фото
Укрінформ
В Одесі на базі одеського санаторію «Зелений мис» відкриють реабілітаційний центр для учасників АТО, передусім бійців Національної гвардії України. 

Для прийому оздоровчого комплексу на березі Чорного моря на баланс Нацгвардії здійснив робочу поїздку до Одеси командувач НГУ Юрій Аллеров, повідомляє прес-служба НГУ

"Національна гвардія приділяє велику увагу реабілітації поранених військовослужбовців: і медичній, і психологічній...Процес прийняття–передачі санаторію на баланс Національної гвардії лише розпочався, а в  майбутньому тут зможуть проходити курс реабілітації ті, хто цього потребуватиме», – зазначив генерал-полковник Аллеров.

Командувач НГУ ознайомився під час робочої поїздки з наявними побутовими умовами, оздоровчими особливостями санаторію. Раніше персонал "Зеленого мису" спеціалізувався на лікуванні недугів систем: кровообігу, нервової, дихальної та зорової, зміцненні імунітету. 

Читайте також: Українська громада у Брюсселі нагородила поранених бійців АТО

Натомість у фахівців Національної гвардії є досвід створення інноваційного медичного центру на основі санаторію в Нових Санжарах (Полтавська область) і співпраці з іноземними колегами для введення нових практик реабілітації. У реабілітаційному відділенні закладу відкриті кабінети та впроваджені сучасні методики лікування: галотерапія, підводне бальнеологічне витягування хребта, світлолікування, лазеротерапія. Введені в експлуатацію нові сучасні медичні апарати: УЗД – діагностики, велоергометріїї, фітотерапії, пресотерапії.

Фото:  НГУ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-