"Тиша" на Донбасі: бойовики стягнули під Зайцеве важку артилерію

Укрінформ
Сьогодні бойовики 21 раз відкривали вогонь по позиціях сил АТО.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

"Від початку доби російсько-окупаційні війська здійснили 21 обстріл позицій Збройних Сил України. Агресор продовжує застосовувати заборонену Мінськими угодами зброю", - йдеться в повідомленні.

Як зазначається,  на Луганському напрямку із 152-мм артилерії, стрілецької та снайперської зброї противник обстріляв наші укріплення поблизу Зайцевого. Крім цього, із 120 мм мінометів окупанти вели вогонь по оборонцях Троїцького, а з великокаліберних кулеметів - по захисниках Луганського. 

Читайте також: За добу ворог 52 рази порушив "тишу", під Зайцевим працювала 152-мм артилерія

На Донецькому напрямку із заборонених 120 мм мінометів, гранатометів, великокаліберних кулеметів, стрілецької та снайперської зброї агресор обстріляв наші позиції в районі Гнутового. Крім цього, міномети калібру 82 мм та гранатомети противник застосував по оборонцях Новотроїцького, гранатомети, великокаліберні кулемети і стрілецьку зброю - по захисниках Авдіївки та Шахти «Бутівка», а озброєння БМП – під Павлополем. Також під вогонь з гранатометів та стрілецької зброї потрапили наші позиції поблизу Водяного, а з стрілецької зброї – в районі Опитного та Широкиного.

У штабі повідомили, що унаслідок ворожого вогню один український захисник загинув. Ще двоє наших воїнів – зазнали поранення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-