Другий день «великоднього перемир’я»: бойовики провели 7 обстрілів ЗСУ

Другий день «великоднього перемир’я»: бойовики провели 7 обстрілів ЗСУ

Укрінформ
Бойовики збройних формувань продовжують порушувати режим «Великоднього перемир’я» на Маріупольському напрямку.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО з посиланням на українську сторону Спільного центру з контролю та координації питань припинення вогню та стабілізації лінії розмежування сторін (СЦКК).

"Бойовики російсько-окупаційних військ другу добу поспіль порушують Великоднє перемир’я, активно застосовуючи при цьому гранатомети, великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю", - інформує українська сторона СЦКК.

Так, 31 березня, станом на 21.00 окупанти сім разів порушили режим припинення вогню. Зокрема на Донецькому напрямку з гранатометів та стрілецької зброї противник чотири рази відкривав вогонь по українських позиціях поблизу Водяного. З великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї тричі обстріляні оборонці Павлополя. Також по позиціях неподалік Павлополя працював ворожий снайпер.

Читайте також: Бойовики обстріляли українські позиції під Водяним і Павлополем

Українська сторона СЦКК пов’язує таку показову активність бойовиків виключно із неприхованим бажанням за будь-якої ціни спровокувати вогонь у відповідь з боку підрозділів ЗС України, та зняти з себе відповідальність за порушення чергового режиму перемир’я.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-