Бойовики на Донбасі не перевели роботу КПВВ на літній час

Бойовики на Донбасі не перевели роботу КПВВ на літній час

Укрінформ
Бойовики на Донбасі не перевели роботу контрольних пунктів в'їзду-виїзду (КПВВ) на літній час, як це зробила Україна в ніч на 25 березня, та почали пропускні операції на годину пізніше. 

Про це повідомляє прес-служба Держприкордонслужби. 

“На лінії розмежування в межах Донецької та Луганської областей підрозділи Держрикордонслужби вчасно розпочали роботу щодо пропуску осіб та транспортних засобів в контрольних пунктах в'їзду-виїзду. Але прикордонникам стало відомо від подорожуючих, що найманці псевдореспублік графік своєї роботи не змінили та почали пропускні операції на годину пізніше”, - йдеться в повідомленні.

За інформацією прикордонників, на даний час накопичень транспортних засобів перед КПВВ вдалося уникнути, швидше за все, через вихідний день.

Водночас Держприкордонслужба звертає увагу громадян на необхідність врахувати цю інформацію для планування поїздок, тому що такі ж труднощі можуть виникнути ввечері перед закриттям КПВВ, а особливо з початком нового робочого тижня.

Держприкордонслужба обіцяє відслідковувати та обов'язково повідомляти громадськість про ситуацію, що склалася, на своїх інформаційних ресурсах.

Читайте також: У контрольних пунктах на лінії розмежування застрягли 180 авто

Як повідомлялося, Україна в ніч на неділю, 25 березня, перейшла на літній час, перевівши стрілки годинників на годину вперед. Разом з Україною перехід на літній здійснили більшість країн Європи. 

У Росії сезонне переведення годинників скасували в 2011 році.

Фото: Держприкордонсслужба

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-