Бойовики гатять під Станицею, щоб зірвати розведення військ - штаб

Бойовики гатять під Станицею, щоб зірвати розведення військ - штаб

Укрінформ
Бойовики збройних формувань РФ продовжують порушувати режим тиші на ділянці, де планується розведення сил і засобів сторін, у районі населеного пункту Станиця Луганська.

По це повідомляє у середу прес-центр штабу АТО. 

"Тут (у районі Станиці Луганської - ред.) вчора близько 19:25 проросійські найманці відкрили вогонь зі стрілецької зброї по позиціям Збройних сил України. Про зазначений обстріл українська сторона СЦКК поінформувала СММ ОБСЄ", - йдеться у повідомленні.

У штабі додали, що як і попередній обстріл позицій неподалік Станиці Луганської, який був задокументований 15 березня, так і нинішній свідчать про небажання ватажків окупаційної адміністрації РФ залишати утримувані позиції.

"Зі свого боку підрозділи Збройних сил України готові до відведення своїх сил і засобів на ділянці розведення в районі селища Станиця Луганська у дзеркальному варіанті, за умови неухильного виконання вимог Рамкового рішення Тристоронньої контактної групи", - наголосили у штабі.

Читайте також: Бойовики накрили вогнем із зенітної установки Троїцьке - штаб

Як повідомляв Укрінформ, прес-секретар представника України в Тристоронній контактній групі з урегулювання ситуації на Донбасі Леоніда Кучми Дарка Оліфер за результатами засідання ТКГ 28 лютого повідомляла, що розведення сил та засобів поблизу Станиці Луганської може відбутися 5 березня за умови дотримання режиму тиші у цьому районі.

Раніше у середу штаб АТО повідомляв, що минулої доби російсько-терористичні угруповання 5 разів відкривали вогонь по позиціях Збройних сил України, в результаті чого один військовослужбовець був поранений, один отримав бойове травмування.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-