Вперше після оголошення перемир'я в АТО - тиша

Вперше після оголошення перемир'я в АТО - тиша

Карта
Укрінформ
Протягом минулої доби вперше після встановленого опівночі 5 березня перемир’я бойовики дотримувалися тиші у повній мірі.

Про це розповів на брифінгу речник Міністерства оборони з питань АТО полковник Дмитро Гуцуляк, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“Хороша новина, 14 березня вперше з початку встановленого всеохоплюючого перемир'я, на лінії фронту не було зафіксовано порушення режиму припинення вогню. Російсько-окупаційні війська вчора не здійснили по нашим позиціям жодного провокаційного пострілу", - сказав Гуцуляк.

Читайте також: Україна чітко дотримується тиші на Донбасі - Муженко

Він нагадав, що українські військовослужбовці суворо та неухильно дотримуються умов повного припинення вогню протягом всього часу. Речник зауважив, що востаннє відсутність порушень режиму припинення вогню з боку противника було зафіксовано на лінії фронту майже два місяці тому - 23 січня.

Гуцуляк наголосив, що вчорашня відсутність порушення режиму тиші з боку бойовиків жодним чином не послаблює пильність наших захисників.  Ситуація по всій лінії розмежування сторін надійно контролюється підрозділами сил АТО.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-