Завдяки добровольцям Україна довела світу, що здатна захищатись - Турчинов

Завдяки добровольцям Україна довела світу, що здатна захищатись - Турчинов

Укрінформ
Героїзм і відвага українських добровольців дали змогу державі створити потужну армію і відновити оборонно-промисловий комплекс.

На цьому наголосив секретар Ради національної безпеки і оборони Олександр Турчинов у вітанні з нагоди Дня українського добровольця, оприлюдненому прес-службою РНБО.

"Завдячуючи героїзму та самопожертві наших добровольців, - тим, хто першими пішли і стали в проломі за свою країну, Україна вистояла та довела всьому світові, що здатна себе захистити. Ми довели, що наша держава була, є і буде! Завдяки вашій відвазі вдалося виграти такий необхідний час, щоб створити потужну армію, відновити оборонно-промисловий комплекс, розробити і почати випускати нові зразки зброї", - заявив Турчинов.

Читайте також: Яна Зінкевич: Нікому з моїх бійців-добровольців не дають "учасників АТО"

Він нагадав, що чотири роки тому, коли агресор напав на Україну, закликав патріотів брати зброю і боронити Батьківщину.

"Тоді справжні українські патріоти прямо з Майдану пішли на фронт, і, не маючи військової підготовки, якісної зброї, навіть військового однострою, зупинили російську навалу. Глибока вам шана і вічна слава! Низький уклін героям, які загинули, захищаючи рідну землю!" - зазначив керівник РНБО.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-