Через розбірки між

Через розбірки між "ЛНР" і "ДНР" у Донецьку гинуть цивільні

Укрінформ
Розбірки між "ЛНР" і "ДНР" на вулицях Донецька призвели до загибелі та поранень цивільних осіб.

Про це повідомляє Держприкордонслужба України.

У Кіровському районі Донецька біля кафе "СССР" в автівці пролунав вибух, внаслідок якого загинула жінка, що приїхала з Києва на поховання дідуся, ще шестеро людей отримали поранення.

"Тоді як сепаратистські ЗМІ розповідають чергові казки, називаючи вибухи в Донецьку диверсіями "противника", за наявною інформацією - диверсанти тут одні - власне самі представники незаконних збройних формувань. Вони настільки впевнені у своїй безкарності, що влаштовують розбірки між двома фейковими "ЛНР" і "ДНР" прямо на вулицях Донецька. Наявність при цих розбірках цивільних і можливі жертви їх мало хвилюють", - йдеться у повідомленні.

Так, днями в Кіровському районі м. Донецька, неподалік від кав’ярні з назвою "СССР", пролунав вибух, від якого постраждали цивільні.

Оперативникам Донецько-Луганського управління Держприкордонслужби стало відомо, що таким чином проводилася операція із затримання молодого чоловіка, якого підозрювали в торгівлі зброєю. Саме ж затримання проводили співробітники так званого "МВД ДНР". Підозрюваний намагався сховатися від переслідувачів і зупинив бус, що проїжджав повз.

Читайте також: Автобус із співробітниками Донецької фільтрувальної потрапив під обстріл

"Даний автомобіль рухався в бік блокпосту бойовиків "Каргіл", що на Курахівському напрямку. Водій призупинився, побачивши молодика, який жестикулював, давши йому можливість забратися в автівку, де сиділи цивільні. В цей же момент у нього розірвалася граната, в результаті вибуху загинула жінка 1979 року народження. На місці помер і сам підозрюваний. Ще шість людей отримали поранення різного ступеня тяжкості", - поінформувала ДПСУ.

За наявною в оперативників Держприкордонслужби інформацією – підозрюваний прибув у Донецьк з так званої "ЛНР" та знаходився в розшуку за підозрою у вбивстві двох людей.

Фото: radiosvoboda.org

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-